Viulutunnit & Kurssit

Viulutunnit


Voit tulla tunneilleni olitpa aloittelija tai jo pidemmälle edennyt harrastaja. Tunneillani voit käydä kerran hakemassa vinkkejä tai yhteinen polkumme voi olla pidempikin. Etenemme huomioiden toiveesi ja tavoitteesi.

Pedagogina pidän tärkeänä oppijalähtöisyyttä. Jokaiselle viulistille tulee löytää toimivat opetusmenetelmät. Koulutukseni aikana tutustuin tarkemmin mm. Colourstrings- ja Suzuki -metodeihin. Opetuksessani en kuitenkaan noudata mitään tiettyä metodia vaan olen poiminut useista eri lähteistä itselleni ja oppilailleni parhaat käytännöt.  

Parasta opettajana on seurata oppilaiden kehityskaarta, innostusta ja todistaa vierestä ahaa-elämyksiä. Olet lämpimästi tervetullut antoisan harrastuksen pariin!

Viulun lisäksi opetan myös alttoviulua.

Pidän viulutunteja työhuoneellani Reisjärvellä, verkossa tai asiakkaan kotona. Asiakkaan kotona annettavaan opetukseen lisätään kilometrikorvaus 0,53€/km.

Kurssit


Viulunsoiton kurssit aikuisille

Viulun soittamisen voi aloittaa aivan hyvin myös aikuisena! Olen järjestänyt ryhmämuotoisia viulunsoiton alkeiskursseja aikuisille jo parin vuoden ajan. Kursseilla lähdetään liikkeelle aivan alusta, joten minkäänlaista kokemusta viulun soitosta ei tarvita. Kursseilla edetään rauhassa ja tärkeintä on soittamisen ja oppimisen ilo.

Kevään 2024 ryhmätunnit

Tammikuussa jatkaa viime vuonna aloittanut viuluryhmä ja aloittaa täysin uusi ryhmä, johon ovat tervetulleita kaikki viulunsoitosta kiinnostuneet vasta-alkajat. 

Jatkavien ryhmä klo 16.30 ja vasta-alkajien ryhmä klo 17.30

Kokoontumiset ti 30.1., 27.2., 26.3. ja 7.5.

Hinta 25€/kerta. Vähimmäismäärä tunnin toteutumiselle 2 hlö. Ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen tuntia p.044 555 5183.

Voit vapaasti osallistua kaikkiin tai vain osaan tunneista. Huomioin osallistujien taitotason tuntisuunnittelussa. Oma soitin mukaan. Tunnit pidetään työhuoneellani Reisjärvellä. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Tervetuloa tunneille! 


Jousten Riemua! -jousisoitinkurssi

Jousten Riemua! on nuorille jousisoittajille suunnattu yhteissoittoon perustuva kurssi. Voit olla harrastuksen alkumetreillä tai pidemmälle edennyt soittaja. Jokaiselle taitotasolle löytyy soitettavaa. Päivät sisältävät stemmaharjoituksia oman soitinryhmän kanssa, yhteisharjoituksia, teematuokioita yhteissoittoon liittyen sekä yhteistä mukavaa puuhaa. Päätteeksi on konsertti, jossa esitämme kurssin aikana harjoittelemamme kappaleet.

Ilmoittautuminen vuoden 2024 kurssille on nyt auki ja linkin ilmoittautumiseen löydät alta! 

Kurssi on toteutunut Reisjärvellä jo vuosina 2021,2022 ja 2023.

Tulen mielelläni pitämään Jousten Riemua! -jousisoitinkurssin myös teidän opistollenne! Kurssin kesto ja sisältö on muokattavissa vastaamaan tarpeitanne.